Radikalen 1–2008

Några av er kanske känner till att det, under en kort tid år 2008, fanns en objektivistisk nättidskrift som hette Radikalen. Ett enstaka nummer publicerades innan projektet lades ner, men det innehåller en del godbitar om bl.a. objektivistisk etik, FN, och Islam. Under lång tid har det inte gått att få tag på numret online, så därför återpublicerar jag det här på min blogg. (Radikalen ägdes av Henrik Unné och i redaktionen satt även Filip Björner, Carl Svanberg, Rickard Steien – och omsider, dock efter att första och enda numret publicerats, även jag själv.)

> Ladda ner <

Jag skall väl göra någon fin nedladdningsknapp till sidomenyn, men det blir ett senare projekt. Tillsvidare får jag önska er en god lässtund.

4 kommentarer till “Radikalen 1–2008”

 1. JockeH

  Ja, vad besviken man blir på att det enda prenumerationsmaterial för mig är nerlagt. Men skapa en ny vet ja! Du,POS och nån/några till kan väl fundera på saken?

 2. jo

  på vilket sätt är objektivism radikal? vill ju ha kvar rådande samhällsordning (kapitalism)

 3. Henrik Sundholm

  Objektivister vill bl.a. se närmast total separation mellan stat och ekonomi. Men det var inte jag som hittade på namnet, det var Henrik Unné.

 4. Per-Olof Samuelsson

  Hur kan någon som lyckats hitta fram till Henriks blogg tro att den rådande samhällsordningen skulle vara kapitalism?

Lämna en kommentar